Welkom op mijn website  
Karter met passie

Over mij

Mijn liefde voor het karten is ontstaan in (zuid)Spanje daar ging ik karten op de buitenbaan (Elche), waar ik samen met mijn vader in een duokart (Biplaza) ging rijden, totdat ik groot genoeg was om alleen in een kinderkart te mogen rijden. Vervolgens na mijn kartkinderfeestje in december 2013 had ik de smaak te pakken, ik wilde gaan trainen om te leren hoe je moet karten om sneller te kunnen rijden, door middel van de juiste lijn te rijden.

Eind 2013 ben ik op 9 jarige leeftijd begonnen met indoorkarten bij Kart Centre Roosendaal bij de kidsclub. Dit was één keer in de maand trainen op zondag. Eind 2014 ben ik begonnen met wedstrijden rijden in de Kidscup bij Kart Centre Roosendaal. Ik ben toen ook meer gaan trainen dan die ene zondag in de maand. Ik wilde natuurlijk niet voor gek staan en serieus voor het podium gaan! Mijn voetbaltraining was toen ook niet meer op de maandagavond, dus kon ik ook de vrije trainingen rijden.

Ook tijdens de vakanties (zomer en kerst) deed ik karten, maar dit was dan altijd op een buitenbaan (Elche/ Villajoyosa/ Finestrat-Benidorm) in Spanje. 
E-mailen
Info