Welkom op mijn website  
Karter met passie

Buitenkarten.

 In 2020 ga ik weer van start in de GK4 serie, alleen nu als zelfstandig team en niet meer bij een bestaand team.

Afgelopen winter ben ik met mijn ouders bezig geweest om dit te realiseren en zijn we weer langs de sponsors gegaan om  te vragen of ze dit jaar mij weer financieel willen helpen en met TROTS mag ik ze weer allemaal welkom heten.

U kunt mijn sponsors vinden op de sponsorpagina en wilt u ook uw naam aan mij koppelen dan bent u van harte welkom, de contacten lopen via mijn ouder Paul 06-51611243 & Angela 06-53532250.


Seizoen 2020 zouden de wedstrijden starten in april, maar helaas daar was de covid-19 en die gooit het seizoen in de war.

Gelukkig konden we starten op 4-5 Juli in Spa in de belgische ardennen.

De eerste wedstrijd met ons eigen team:

Monteur: Romano Fransen die met ons is meegegaan na vorig jaar bij Xpect. 

Begeleiding: Mellanie Motz die mij al jaren steunt bij wedstrijden.

Extra monteur en kartvriend: Lorenzo Stolk die zelf ook een goede buiten rijder is.

keukenprinses en administratie: (Moeder) Angela Dijkgraaf die zorgt voor het eten, alle papierwerk en mijn spullen aangeeft.

Onze teambaas en chauffeur voor de caravan : (vader) Paul Dijkgraaf die ik gebruik voor alle klusjes en regeldingen.


Na wat trainingen op verschillende banen in nederland mochten weer aan de start verschijnen en ook dit jaar rij ik Junior nationaal bij de GK4.

Op donderdag zijn wij vertrokken om toch nog wat dingen te testen wat mij een goed gevoel heeft gegeven, Voor Romano is het ook best nog wel nieuw maar hij geeft mij super veel vertrouwen en wij hebben ook samen overlegd om dit jaar te starten met een Xprite kart.


Deze eerste wedstrijd mochten er naast mij 3 personen bij zijn en 2 personen om te komen kijken, Romano en Lorenzo waren er om de kart voor mij race klaar te maken en dat hebben ze gelukkig voor elkaar gekregen, mijn vader voor het vervoer en dit maal ook als keukenprins voor onze hongerigebuikjes.

Mijn moeder en Mellanie kwamen zaterdag kijken bij de races.
 
E-mailen
Info